Nieuws

  j0422333.jpg

 Hieronder leest u onze laatste nieuwsberichten:

Carolien 10 jaar in dienst bij Tekelenburg & Advocaat

01/05 -

Vandaag vieren we het heuglijke feit dat onze Carolien al weer 10 jaar werkzaam is bij Tekelenburg & Advocaat. Uiteraard laten wij dit niet ongemerkt voorbij gaan.... Lees meer..

Maak ook gebruik van de voordelen van de gratis VerzekeringApp !

25/01 -

Regelmatig worden wij door u gebeld over een aangevraagde polispas.Dat geeft niet, daar zijn wij ook voor. Maar bent u ook op de hoogte van de voordelen van onze gratis VerzekeringApp ? Lees meer..

Vermogensheffing blijft fictief

21/09 -

De Belastingdienst ziet er voorlopig van af om het reële rendement op het vermogen te belasten. De rendementsheffing blijft forfaitair. Lees meer..

T&A RegioBank organiseert Rondje Regio op Haantjesdag 2016

08/06 -

In onze feestelijke Fiets werkplaats tegenover Garage de Jonge van Dijk (Stationsweg) is er voor iedereen van alles te beleven: Kinderen versieren hun fiets of behalen het diploma band plakken. U krijgt tips over het onderhouden van uw fiets en laat je fiets gelijk repareren door onze fietsenmaker in de mobiele fietswerkplaats. Lees meer..

AFM: Mag ik mijn hypotheek altijd oversluiten?

29/03 -

De AFM komt in haar consumenten nieuwsbrief met een vraag of een hypotheek altijd mag worden overgesloten. Het artikel luidt als volgt: "Als u wilt oversluiten wordt er door de aanbieder opnieuw getoetst hoeveel u mag lenen. Hierbij wordt onder meer gekeken naar de hoogte van het huidige inkomen en de actuele waarde van de woning". Lees meer..

Gewijzigde openingstijden eind december 2015

28/12 -

Op woensdag 30 december a.s. zijn wij vanaf 14.00 uur gesloten in verband met de viering van onze jaarlijkse T&A kerst- en oudejaarsviering. Lees meer..

Zorgverzekering - Profiteer van onze T&A collectiviteitskorting en voorwaarden....

17/12 -

Ook voor een goede dekking en een betaalbare premie voor uw zorgverzekering in 2016 bent u bij ons aan het juiste adres. U hebt nog t/m 31-12-2015 de tijd om uw huidige polis op te zeggen, maar ook deze administratieve rompslomp nemen wij u natuurlijk graag uit handen..... Lees meer..

Voorkom ellende: Laat je auto niet hacken !

02/12 -

Criminelen stelen steeds meer (jonge) auto’s door het computersysteem met moderne apparatuur te hacken. In 2014 nam deze vorm van georganiseerde misdaad toe tot bijna € 100 miljoen. Vooral middenklasse auto’s zijn hun doelwit. Lees meer..

Berekening Schadevrije jaren verandert

12/10 -

Als u als klant schade heeft waarvoor u aansprakelijk bent, dan valt u terug in uw schadevrije jaren. Hoeveel schadevrije jaren u terugvalt, verschilt echter per verzekeraar. Lees meer..

Ik voel me schuldig, ben ik aansprakelijk?

22/09 -

Wie een ander ten onrechte schade berokkent, moet deze vergoeden, zo bepaalt art. 6:162 ​van ons Burgerlijk Wetboek (BW). Bij zo een onrechtmatige daad moet sprake zijn van een toerekenbare onrechtmatige gedraging van een persoon. En de schade moet een gevolg zijn van de onrechtmatige gedraging van een persoon. Lees meer..

Wat betekent Prinsjesdag voor uw portemonnee (1)

17/09 -

Kleine spaarder beter af Lees meer..

Wat betekent Prinsjesdag voor uw portemonnee (2)

17/09 -

Meer geld voor kinderopvang Lees meer..

Wat betekent Prinsjesdag voor uw portemonnee (3)

17/09 -

Belastingtarieven gaan omlaag Lees meer..

Eigen Risico Verzekering Autohuur nu af te sluiten via Allianz Assist

30/07 -

Huurt u deze zomer een auto, motor of camper tijdens uw vakantie? Sluit dan tijdig via ons de Eigen Risico Verzekering Autohuur af bij Allianz Assist. Lees meer..

Nh1816 VerzekeringApp al gedownload?

02/07 -

Met de unieke VerzekeringApp heeft u al uw relevante verzekeringsinformatie mobiel beschikbaar. Zonder papierwinkel, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Voor Apple en Android gebruikers is de VerzekeringApp gratis beschikbaar voor smartphones en tablets. Lees meer..

Oversluiten een optie?

04/06 -

Hoewel de hypotheekrente nog altijd heel laag staat, gaat Nederland niet massaal naar de bank om over te sluiten. Ook niet nu de verwachting leeft dat de rente op korte termijn gaat stijgen. Langzaamaan weliswaar, maar toch. Wat komt er bij kijken? Lees meer..

Kantoor gesloten: Koningsdag en Bevrijdingsdag

21/04 -

Op maandag 27 april (Koningsdag) en dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag) zijn wij gesloten. Lees meer..

Feestelijke opening nieuwe locatie in Woudenberg: 17 april 2015

27/03 -

Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver: vanaf vrijdag 17 april a.s. kunnen de inwoners van Woudenberg ook eindelijk in hun eigen dorp genieten van de voordelen van bankieren bij REGIOBANK: de bank in de buurt, persoonlijk, eenvoudig en zonder poespas. Voor al uw geldzaken! Lees meer..

Kinderalimentatie: hoe verder in 2015?

09/03 -

Sinds begin dit jaar is er veel onduidelijkheid over de invloed van de gewijzigde kindregelingen op de hoogte van de kinderalimentatie. Niet alleen voor nieuwe vaststellingen. Ook voor alle bestaande verplichtingen is de vraag in hoeverre er reden is om tot wijziging over te gaan. Lees meer..

Een schadeformulier invullen, hoe werkt dit?

02/03 -

Betrokken raken bij een aanrijding is al vervelend genoeg. Wanneer moet u nu wel of geen schadeformulier invullen en welke informatie moet u invullen en aankruisen? Voor de verzekeringsmaatschappij is het belangrijk dat u het formulier zo volledig mogelijk invult om uw schade op een juiste manier af te kunnen wikkelen. Het zou zonde zijn als uw schade wordt afgewezen omdat het formulier niet juist is ingevuld. Lees meer..

Claudia Zwart per 1 maart werkzaam bij onze T&A vestiging in Woudenberg

28/01 -

Naast Bo Jesse Last en Aline Berghuizen komt ook Claudia Zwart ons team vanaf 1 maart a.s. versterken. Lees meer..

Ook Aline Berghuizen komt ons team versterken

21/01 -

Per 1 maart a.s. treedt ook Aline Berghuizen (40) bij Tekelenburg & Advocaat / RegioBank in dienst. Lees meer..

Onze eerste nieuwe aanwinst per 1 maart a.s.: Bo Jesse Last (25)

19/01 -

Hoewel de transfer-window bij de UEFA pas eind van deze maand sluit, kunnen wij hierbij alvast onze 1e nieuwe aanwinst na de winterstop presenteren. Lees meer..

Bijna helft jongeren komt niet zonder kleerscheuren van wintersport terug

16/01 -

Hoewel de piste en de après-ski de komende maanden weer lonken, zit een valpartij of schade tijdens de wintersportvakantie in een klein hoekje. Lees meer..

€ 50 cadeau bij onze betaalrekening!

09/01 -

Toch wel handig zo’n bank dichtbij. Voor een persoonlijk advies kunt u gewoon even binnen lopen. Zonder afspraak en wanneer het u uitkomt. Een bank waar ze u kennen en alle tijd voor u nemen. Dat vindt u allemaal bij RegioBank. Lees meer..

Gewijzigde openingstijden eind december 2014

18/12 -

Op vrijdag 19 december a.s. zijn wij vanaf 14.00 uur gesloten in verband met de viering van onze jaarlijkse T&A kerstborrel. Lees meer..

Kinderalimentatie niet langer fiscaal aftrekbaar

17/12 -

Als een gescheiden ouder kinderalimentatie betaalt, dan kan over het inkomen van 2014 nog een vast bedrag in mindering worden gebracht op het inkomen. Lees meer..

Vacature bank- en verzekeringsadviseur

08/12 -

Vacature: Bank- en Verzekeringsadviseur; Locatie: Woudenberg; Opleidingsniveau: MBO/HBO; Vereiste vakdiploma’s: WFT Basis (verplicht), WFT Schade (pre). Lees meer..

Tekelenburg & Advocaat sponsoren nieuwe tenues Holestick Meisjes E3

02/12 -

Zaterdagochtend 22 november jl. kregen de meisjes van de Holestick E3 voorafgaand aan hun thuiswedstrijd tegen de Almeerse HC E7 hun nieuwe outfits officieel uitgereikt door Gerard Tekelenburg, mede-eigenaar van Tekelenburg & Advocaat, het verzekerings- en hypotheekadvieskantoor met filialen in Scherpenzeel en Woudenberg. Lees meer..

Zorgverzekering - Profiteer ook in 2015 van onze T&A collectiviteitskorting en voorwaarden....

01/12 -

Ook voor een goede dekking en een betaalbare premie voor uw zorgverzekering in 2015 bent u bij ons aan het juiste adres. U hebt nog t/m 31-12-2014 de tijd om uw huidige polis op te zeggen, maar ook deze administratieve rompslomp nemen wij u natuurlijk graag uit handen..... Lees meer..

Anne-Marit Vonk wint RegioBank Kleurwedstrijd 2014

27/11 -

Ook dit jaar organiseerden wij tijdens onze jaarlijkse Kinderspaarweken (van 6 t/m 31 oktober) weer een leuke kleurplaatwedstrijd. Lees meer..

Minder leenruimte hypotheken in 2015

18/11 -

De maximale hypotheeklening gaat volgend jaar met duizenden euro-s omlaag. Lees meer..

Doorwerken na AOW-datum

05/11 -

De ministerraad heeft afgelopen vrijdag ingestemd met het plan van de ministers van SZW, Veiligheid en Justitie en Binnenlands Zaken om het voor AOW-ers gemakkelijker te maken om door te werken op basis van een arbeidsovereenkomst Lees meer..

De Wilde WoonWeek gaat bijna van start

29/10 -

Wilt u weten hoe u uw WoonWens kunt betalen én lekker kunt blijven wonen? Kom dan eens langs bij ons. Als uw WoonAdviseur helpen wij u uw financiën op een rij te zetten en vertellen wij u wat er nodig is om uw WoonWens te laten uitkomen. Lees meer..

Scherpste hypotheekrente: 30 jaar onder de 4%!

28/10 -

Alweer een historische mijlpaal! De rente voor een rentevast periode van 30 jaar is op dit moment onder de 4% gedoken. Lees meer..

Alleen nog dit jaar kunt u € 100.000 belastingvrij schenken!

25/10 -

Tot en met 31 december 2014 geldt een verruimde schenkingsvrijstelling van € 100.000 voor de eigen woning. Lees meer..

Hoera! De Kinderspaarweken zijn weer begonnen...

06/10 -

De jaarlijkse Kinderspaarweken van RegioBank zijn begonnen. Kom langs van 6 tot en met 31 oktober 2014 en open een kinderrekening bij RegioBank. Uw kind ontvangt een mooi cadeau naar keuze. Lees meer..

Vandaag Open Dag RegioBank

03/10 -

Kom vandaag naar onze Open dag op ons kantoor van 14.00 uur tot 19.30 uur en ervaar zelf hoe persoonlijk en dichtbij RegioBank is. Lees meer..

Nieuwbouwpplan De Heijhorst (Plan Zuid Scherpenzeel)

30/09 -

Op 29 september jl. is de verkoop van nieuwbouw project De Heijhorst in Scherpenzeel van start gegaan. Lees meer..

A.s. vrijdag Open Dag RegioBank

30/09 -

Kom naar onze Open dag op ons kantoor a.s. vrijdag 3 oktober van 14.00 uur tot 19.30 uur en ervaar zelf hoe persoonlijk en dichtbij RegioBank is. Lees meer..

ABN Amro verlaagt spaarrente naar 1 procent

24/09 -

ABN Amro verlaagt volgende week dinsdag de rente op diverse spaarrekeningen met 0,1 procentpunt. Lees meer..

Zzp’ers opgelet: VAR-verklaring verdwijnt

23/09 -

De onder freelancers en zzp’ers bekende VAR-verklaring gaat verdwijnen en wordt met een nieuwe wet vervangen door de BGL, de Beschikking geen loonheffingen. Lees meer..

RegioBank Kinderspaarweken weer van start bij T&A

23/09 -

Van week 41 t/m week 44 vieren we bij RegioBank weer de Kinderspaarweken. Lees meer..

Schadevrije jaren bij Nh1816 voortaan tot 3 jaar houdbaar

18/09 -

Nh1816 Verzekeringen heeft de houdbaarheid van opgebouwde schadevrije jaren van 1 naar 3 jaar verruimd. Klanten die tijdelijk geen auto rijden behouden daardoor hun opgebouwde schade vrije jaren langer dan gebruikelijk was. Lees meer..

"Prinsjesdag": Zorgkosten gaat omhoog

17/09 -

Diverse maatregelen zorgen voor hogere zorgkosten. Het eigen risico bij de zorgverzekering gaat in 2015 met €15 omhoog naar €375 per jaar. Lees meer..

"Prinsjesdag": Lage btw voor verbouwing verlengd

17/09 -

Het lage btw-tarief voor het verbouwen van woningen blijft gehandhaafd tot 1 juli 2015. Lees meer..

Leen jij je auto ook wel eens uit aan een ander? Wie is er dan aansprakelijk?

03/09 -

Wanneer je je auto uitleent aan vrienden, buren, familie, enz., wie is er dan aansprakelijk voor eventuele schade? Lees meer..

VbV Nieuwe eisen aan volgsystemen in strijd tegen autodief

02/09 -

Verzekeraars, politie, autobranche en beveiligingsorganisaties stellen extra eisen aan voertuigvolgsystemen in de strijd tegen autocriminaliteit. Hiermee moet het VbV-SCM Keurmerk voor Voertuigbeveiliging zijn effectiviteit behouden. Lees meer..

Werkgevers keren terug naar UWV voor WGA

01/09 -

Het marktaandeel van eigenrisicodragers voor de WGA-verzekering is dit jaar afgenomen met vijf procentpunt tot 46% van de loonsom, blijkt uit de Premienota 2015 van UWV. Het uitvoeringsinstituut verwacht dat het marktaandeel volgend jaar verder afneemt tot 43%, omdat de UWV-premies zich gunstig verhouden tot de private verzekeringsmarktpremies. Lees meer..

Slapende banktegoeden

16/08 -

In Nederland zijn er naar schatting ruim twee miljoen zgn. slapende bankrekeningen met circa € 100 miljoen aan saldo. Lees meer..

De Kleineondernemersregeling: maak er optimaal gebruik van

29/07 -

De Kleineondernemersregeling houdt in dat ondernemers-natuurlijke personen die per jaar na aftrek van voorbelasting niet meer dan € 1.883 aan btw zijn verschuldigd, een belastingvermindering krijgen. Lees meer..

Verzekerd met Advies

25/07 -

Op 28 april 2014 is Verzekerd met Advies live gegaan! Tegenwoordig zoeken veel consumenten naast een goede prijs ook naar (lokaal) advies, vertrouwen en hulp bij het selecteren en afsluiten van de juiste verzekeringen. Lees meer..

Wijziging alarmdoormeldingen

24/07 -

ISDN en analoge verbindingen voor alarmsystemen komen steeds minder voor. KPN heeft bijvoorbeeld aan hun klanten laten weten dat hun DigiAccess Alarm, dat gebaseerd is op ISDN, vanaf 1 juli 2014 niet meer ondersteund wordt. Vanaf 1 januari 2015 stopt de ondersteuning helemaal. Lees meer..

VLIEGRAMP: VERZEKERAARS DOEN GEEN BEROEP OP MOLEST

21/07 -

Het Verbond van Verzekeraars zegt dat verzekeraars geen beroep zullen doen op de molestclausule. Lees meer..

Rabobank: veel woningen vanzelf weer boven water

03/07 -

Positief nieuws voor huiseigenaren wiens woning op dit moment onder water staat. Uit een onderzoek van de Rabobank blijkt dat gedurende dit jaar en volgend jaar vele woningen vanzelf weer boven water zullen geraken, omdat de huizenprijzen gaan stijgen. Lees meer..

ABN AMRO sluit haar deuren nu ook in Woudenberg

20/06 -

Nadat ABN AMRO eerder al in Scherpenzeel haar kantoor heeft gesloten en alle klanten naar haar kantoor in Woudenberg door verwees, sluit ABN AMRO nu per 4 juli a.s. ook haar filiaal in Woudenberg. Lees meer..

Sluiting kantoor : 28 / 29 / 30 mei 2014

27/05 -

Vanaf woensdagmiddag 28 mei 15.00 uur (Jaarlijkse feestmarkt Scherpenzeel) t/m vrijdag 30 mei 2014 (ivm Hemelvaart) is ons kantoor gesloten. Lees meer..

NHG-kostengrens per 1 juli 2014 omlaag

22/05 -

Op 1 juli gaat de kostengrens voor het afsluiten van een hypotheek met NHG omlaag van € 290.000 naar € 265.000. Lees meer..

Spaarder stopt geld liefst in huis

14/05 -

Extra aflossen op de hypotheek is het populairste alternatief voor sparen. Ruim 40 procent van de consumenten vindt dit de beste optie. Lees meer..

Bericht over reisvaccinaties

02/04 -

Reist u wel eens naar Afrika, Azië of Zuid-Amerika? Of naar Turkije, Egypte of Kroatië? Lees meer..

Geld besparen: Stop met zinloze verzekeringen

18/03 -

De Consumentenbond heeft een overzicht gegeven van de top 10 zinloze verzekeringen. De lijst met de top-10 zinloze verzekeringen van de Consumentenbond: Lees meer..

Te lage WOZ-waarde? Bel de Gemeente

11/03 -

Woningbezitters die vinden dat de WOZ-waarde van hun woning te laag is ingeschat, kunnen het best informeel contact opnemen met hun gemeente. Dat advies geeft de Waarderingskamer, die de WOZ-processen van gemeenten controleert. Lees meer..

Niet de vrachtauto maar vooral de lading wordt gestolen

10/03 -

Het aantal aangiftes van voertuigdiefstal liep in 2013 met 19% terug, maar de ladingdiefstal steeg met 42%. Lees meer..

Geef autodieven geen kans

16/02 -

Auto weg. Het dievengilde gaat steeds professioneler te werk. Maar er is wat tegen te doen. Lees meer..

Verzuim stabiliseert in 2013

23/01 -

Het gemiddelde ziekteverzuim in 2013 bedraagt 3.8%. Dat is lager dan in 2012 (4.1%), maar gelijk gebleven ten opzichte van het eerste half jaar van 2013. Lees meer..

Incasso vaker mislukt

21/01 -

Automatische incasso’s gaan vaker fout vanwege de invoering van het Europese betaalsysteem SEPA. Dat zegt De Nederlandsche Bank (DNB). Lees meer..

TE HUUR: Appartement in hartje Scherpenzeel

07/01 -

Ben je op zoek naar een royaal appartement in het centrum van Scherpenzeel? Zoek niet verder en bel voor een afspraak. Lees meer..

Gewijzigde openingstijden eind december 2013

12/12 -

Op vrijdag 20 december a.s. zijn wij vanaf 14.00 uur gesloten in verband met de viering van onze jaarlijkse T&A kerstborrel. Lees meer..

Kantoor eerder gesloten op 5 december

04/12 -

Ons kantoor is donderdag 5 december om 16.00 uur gesloten. Wij wensen iedereen een "heerlijk avondje". Lees meer..

100% van onze hypotheekklanten beveelt ons aan...

03/12 -

En onze hypotheek-klanten beoordelen ons hypotheekadvies gemiddeld met een 8,2 ! Lees meer..

Dip & Go: Betalen met een betaalpas zonder pincode

26/11 -

Voor RegioBank betaalpassen is een nieuwe betaalwijze beschikbaar. Met onze betaalpas kunt u nu betalen via Dip & Go. Met deze betaalwijze is het mogelijk betalingen te doen bij parkeerautomaten, -garages en tolwegen zonder pincode. Op deze manier bespaart u niet alleen veel tijd, maar het is ook nog eens veiliger. Omdat u geen pincode gebruikt is het voor criminelen onmogelijk om alle pingegevens te achterhalen tijdens een transactie. Op deze manier willen we als RegioBank bijdragen aan het terugdringen van fraudegevallen. Lees meer..

Recht op verzekerde advocaat

19/11 -

Mensen met een rechtsbijstandverzekering hebben voortaan het recht zelf hun advocaat te kiezen. Lees meer..

NIEUW: Emergency cash bij RegioBank

25/10 -

Contant geld in geval van nood in het buitenland. Dat is de service die RegioBank met Emergency cash biedt, aan klanten met Plus Betalen. Zodat klanten in het buitenland niet met lege handen staan. De service is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Lees meer..

De Kinderspaarweken zijn weer begonnen ....

07/10 -

Van 7 oktober tot en met 1 november zijn de Kinderspaarweken bij RegioBank. Lees meer..

Wie betaalt de rekening van de dierenarts?

03/10 -

Morgen is het Dierendag. Een moment waarop veel eigenaren van honden en katten besluiten om hun huisdier tegen medische kosten te verzekeren. Lees het verhaal van Tim. Lees meer..

Actie € 50 gratis spaartegoed verlengd t/m 31 december 2013

30/09 -

Wegens doorslaand succes is onze betaal-actie van € 50 gratis spaartegoed verlengd tot en met het einde van dit jaar. Lees meer..

Zelfstandigen deels ontzien

23/09 -

De zelfstandigenaftrek wordt per 2015 minder beperkt dan eerder werd aangenomen. De zelfstandigenaftrek bedraagt nu nog €7.280. Lees meer..

Pensioenleeftijd naar 67 jaar

20/09 -

Vanaf 2014 gaat iedere werknemer pensioen opbouwen uitgaande van 67 jaar als pensioenleeftijd. Lees meer..

Minder ruimte voor vermogen

18/09 -

Er wordt volgend jaar €320 miljoen bezuinigd op de zorgtoeslag en in het jaar daarop gaan alle toeslagen op de schop. Lees meer..

Voorkom een hoge boete van het RDW

17/08 -

Heeft u een bromfiets, motor of auto in het bezit die u niet gebruikt en wilt u de verzekering stoppen? Voorkom een boete en schors uw kenteken bij het RDW. Lees meer..

Eén op drie ondernemers wil weg bij huisbank (RegioBank heet u van harte welkom...)

15/07 -

Ondernemers geven lage rapportcijfers aan hun huisbank. Eén op drie wil overstappen, maar slechts één op zes ziet daartoe ook echt mogelijkheden. Lees meer..

NIET TE KOOP ! (De Hypotheek Opvang Polis: actueler dan ooit!)

01/07 -

In veel straten staan vaak meerdere ‘Te Koop’-borden. Wij kijken liever andersom. Want hoe u het ook bekijkt, het overgrote deel van de huizen staat níet te koop. Wat ons betreft blijft dat zo. Daarom adviseren wij de Hypotheek Opvang Polis. Lees meer..

Doe de hypotheektest op RegioBank.nl (ook zeer nuttig voor niet RegioBank - klanten)

21/06 -

Vanaf 18 juni 2013 staat op de website van RegioBank een nieuwe tool: de Hypotheektest. De Hypotheektest is ontwikkeld om u meer inzicht te geven in uw huidige hypotheek en is niet alleen nuttig en bedoeld voor mensen met een RegioBank-hypotheek! Lees meer..

Hoge Raad straft Koersplan af

19/06 -

Aegon moet de schade van 30.000 procederende Koersplan-deelnemers vergoeden, meent de Hoge Raad op 14 juni. Daarmee steunt de Hoge Raad in cassatie de eerdere uitspraak van het Amsterdamse Gerechtshof van juli 2011. Lees meer..

Carolien van der Molen getrouwd

31/05 -

Vandaag is onze collega Carolien van der Molen in het huwelijksbootje gestapt met haar kersverse man Stefan. Carolien gaat nu door het leven als mevrouw Van Doorn. Het bruidspaar kan terugkijken op een schitterende dag. Wij wensen Carolien & Stefan heel veel geluk voor de toekomst! Lees meer..

Kantoor gesloten op vrijdag 31 mei 2013

24/05 -

Vrijdag 31 mei 2013 is ons kantoor de hele dag gesloten i.vm. de huwelijksviering van onze collega Carolien van der Molen en haar vriend Stefan van Doorn. Lees meer..

Actie verlengd: € 50 cadeau bij onze betaalrekening!

06/05 -

Ervaar de voordelen van RegioBank. Doe nu mee met de actie en krijg € 50 spaargeld cadeau? Lees meer..

Goed betaalnieuws! Geen pinbelemmering meer voor RegioBank klant

03/04 -

Vanaf nu is het limiet en de opnamefrequentie per dag van het Nationaal Gast Gebruik afgeschaft. Dit is een enorm voordeel voor de RegioBank klant. Hiermee maakt het geen verschil meer of de klant geld opneemt bij een automaat van SNS Bank of van een andere bank. Lees meer..

Bedank je penningmeester en nomineer hem voor 'Penningmeester van het jaar'

22/03 -

Bedank, nomineer of stem op je penningmeester ! DOE NU DIRECT MEE! Penningmeesters doen onmisbaar werk voor hun sportvereniging, vaak op de achtergrond. Zet je penningmeester nu in het zonnetje en doe mee aan de nationale Bedank je Penningmeester campagne! Lees meer..

Pinnen buiten Europa standaard uit vanaf 16 april

14/03 -

Op 19 maart 2013 ontvangen a onze bankklanten met een Wereldpas een brief. In deze brief kondigen we aan dat u vanaf 16 april 2013 met de Wereldpas geen geld meer op kan nemen of kan betalen in landen buiten Europa. Lees meer..

Stel verbouwing uit tot 1 maart

19/02 -

Mensen met plannen hun huis te verbouwen of te renoveren, doen er goed aan nog heel even geduld te hebben. Lees meer..

Geslaagd personeelsweekend Lapland

13/02 -

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd personeels-uitje afgelopen weekend ter gelegenheid van ons 10-jarige jubileum. Lees meer..

Ons kantoor gesloten op vrijdag 8 februari en maandag 11 februari 2013

07/02 -

Op vrijdag 8 februari en maandag 11 februari 2013 zijn wij gesloten. Wij vieren dan met alle collega's + partners ons 10-jarig jubileum in Lapland. Lees meer..

Vanaf vandaag live: Mobiel Bankieren app!

04/02 -

Vanaf vandaag is de app voor Mobiel Bankieren van RegioBank gratis voor u beschikbaar in de App Store. Lees meer..

STAAT NATIONALISEERT SNS REAAL

01/02 -

De Nederlandse Staat heeft SNS Reaal genationaliseerd. Dit maakten minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem en Jan Sijbrand (DNB) op 1 februari bekend. Lees meer..

Vastgoedproblematiek SNS Reaal

24/01 -

Via deze weg willen wij onze spaarders nogmaals benadrukken dat er geen aanleiding is om zich ongerust te maken: In geval van een ‘worst case scenario’ gaan de drie bankpoten van SNS Retail Bank (SNS Bank, ASN Bank en RegioBank) als systeemrelevante bank ABN AMRO achterna en komen ook de overige bedrijfsonderdelen van SNS Reaal in handen van de staat. Lees meer..

Autotaalglas bij ruitschade (24 uur per dag - 7 dagen per week)

14/01 -

Vanaf vandaag kunnen al onze verzekerden die hun auto all-risk of WA Plus hebben verzekerd, gebruik maken van de service van Autotaalglas. Lees meer..

Wij wensen u een financieel fantastisch 2013

01/01 -

Directie & medewerkers van Tekelenburg & Advocaat wensen iedereen een financieel fantastisch, maar bovenal een gezond 2013! Lees meer..

Collectieve dekking van overstromingsrisico per 2014

24/12 -

Als het aan verzekeraars ligt, is vanaf uiterlijk 2014 het overstromingsrisico collectief gedekt op de reguliere brandverzekeringen, zoals inboedel-, inventaris- en opstalverzekering. Lees meer..

Gewijzigde openingstijden eind december 2012

19/12 -

Op vrijdag 21 december a.s. zijn wij vanaf 12.00 uur gesloten in verband met de viering van onze jaarlijkse T&A kerstborrel. Lees meer..

Meer tijd voor hypotheekwissel

18/12 -

Woningbezitters die hun bestaande aflossingsvrije hypotheek willen omzetten in een (bank)spaar- of beleggingshypotheek, kunnen dat nog tot 1 april 2013 doen. Lees meer..

Excuses voor vandaag verstuurde email

14/12 -

Door ons kantoor is vandaag een mail verstuurd waarbij vanuit Outlook helaas automatisch een koppeling heeft plaats gevonden met een deel van een (oud) email-bestand. Lees meer..

Profiteer in 2013 van collectiviteitskorting op uw zorgverzekering

12/12 -

Bent u al verzekeringsklant bij Tekelenburg & Advocaat en/of bankklant bij de RegioBank Scherpenzeel, en bent u nog niet verzekerd via ons zorgcollectief, dan kunt ook u in 2013 profiteren van 6% collectiviteitskorting op uw basisverzekering en 10% korting op alle aanvullende pakketten bij CZ. Lees meer..

Yaniek van Es geboren

05/12 -

Vandaag, 5 december 2012, is in goede gezondheid Yaniek van Es ter wereld gekomen. Lees meer..

Geen zorgen om uw RegioBank [ SNS REAAL in nieuws RTLZ - 23 november 2012 ]

23/11 -

Vanmiddag is bij RTL Z/ RTL Nieuws een item geweest over SNS REAAL. De laatste weken is SNS REAAL regelmatig in de media geweest. Lees meer..

Goed nieuws: Starterslening ook voor 2013

14/11 -

Startersleningen voor huizenkopers kunnen ook in 2013 nog worden afgesloten. Dat schrijft minister Stef Blok van Wonen woensdag aan de Tweede Kamer. Lees meer..

Alarmnummers (in geval van calamiteiten buiten onze openingstijden)

31/10 -

Wat te doen in geval van nood of spoedeisende hulp, bijvoorbeeld een brand of ernstig ongeval, buiten onze openingstijden ('s avond en tijdens het weekend?) Lees meer..

Informatie avond m.b.t. nieuwbouwplan Molenhoek

25/10 -

Op 30 oktober a.s. zal er een informatie avond worden gehouden voor belangstellenden van het nieuw te realiseren Plan Molenhoek in Scherpenzeel: 5 nieuw te bouwen levensloopbestendige seniorenwoningen in hartje Scherpenzeel. Lees meer..

UPDATE: Verhoging van de assurantiebelasting per 1 maart 2013

18/10 -

In de media is geopperd dat u de verhoging van de assurantiebelasting kunt ontwijken door respectievelijk uw verzekering op te zeggen, een nieuwe polis te sluiten en aansluitend de totale premie in dit jaar vooruit te betalen. Lees meer..

Moneyview: Annuïteiten-hypotheken gemiddeld tot 20% duurder

16/10 -

In het nieuwste Special Item over Annuïteitenhypotheken onderzocht MoneyView de impact van de plannen om vanaf 1 januari 2013 alleen nog hypotheken met (annuïtaire) aflossingen voor hypotheekrenteaftrek in aanmerking te laten komen. Lees meer..

RegioBank Kinderspaarweken 2012

08/10 -

In de periode van 8 oktober t/m 9 november 2012 (week 41 tot en met week 45) organiseren wij weer de RegioBank Kinderspaarweken. Lees meer..

Assurantiebelasting naar 21%

07/10 -

Het zal u niet zijn ontgaan: de assurantiebelasting wordt per 1 januari verhoogd van 9,7% naar niet minder dan 21%. Lees meer..

Aankoop woning en oversluiten hypotheek vanaf 2013

04/10 -

Door de aangekondigde wetswijziging over de hypotheekrenteaftrek zullen maandlasten dus hoger uitvallen als je na 31 december 2012 een huis koopt. Lees meer..

Vergoeding geneeskundige kosten in het buitenland

05/09 -

Bij consumenten bestaan er veel misverstanden over de vergoeding van geneeskundige kosten in het buitenland. Hoewel de zomervakantie voor veel mensen alweer achter de rug is, is het toch goed de zaken rond de vergoeding van geneeskundige kosten in het buitenland nog eens onder de loep te nemen. Lees meer..

T&A in de media...

04/09 -

Voor u gelezen in de Scherpenzeelse Krant van dinsdag 4 september 2012 Lees meer..

WIJ BESTAAN 10 JAAR ! (2002 - 2012)

01/09 -

Op 1 september 2012 bestaat Tekelenburg & Advocaat alweer 10 jaar. Lees meer..

NIEUW: de VerzekeringApp

27/06 -

Met deze mobiele internettoepassing heeft u zonder papieren rompslomp altijd de gegevens over uw schadeverzekeringen onder handbereik....... 24 uur per dag, 7 dagen per week. Lees meer..

Zomerspaarweken: spaar € 750 en krijg een fietskoeltas cadeau

01/06 -

Heeft u vakantiegeld of een extraatje gekregen? Dat komt goed uit. Want als u € 750 spaart bij RegioBank, ontvangt u een aantrekkelijke rente én een koeltas voor op de fiets cadeau. Lees meer..

30 mei zijn wij vanaf 15.00 uur gesloten

30/05 -

In verband met de jaarlijkse feestmarkt in Scherpenzeel is ons kantoor op 30 mei vanaf 15.00 uur gesloten. Lees meer..

Flexibel sparen voor eigen huis

22/05 -

Wilt u in de toekomst een eigen huis kopen? Begin dan alvast met sparen voor een startkapitaal. Met Eigen Huis Sparen spaart u bijvoorbeeld elke maand een vast bedrag tegen een aantrekkelijke variabele rente. Lees meer..

Nieuwbouw duurder door btw

16/05 -

Nieuwbouwwoningen worden duurder door de btw-verhoging van 19% naar 21% per 1 oktober van dit jaar. Lees meer..

Publiek roept CZ uit tot meest klantgerichte zorgverzekeraar

14/05 -

In de categorie 'zorgverzekeraars' heeft CZ de Customer Centric DNA Award 2012 gewonnen. Een prijs voor bedrijven die er het best in slagen de klant centraal te zetten in hun klantcontact. De jury bestaat uit de consument zelf. Lees meer..

mobielschademelden.nl bij de Noordhollandsche

18/04 -

Mobiele internet toepassingen vervangen in rap tempo allerlei papieren administratieve handelingen. Omdat die toepassingen efficiency verhogend werken, kunnen Noordhollandsche verzekerden vanaf 18 april 2012 voortaan een autoschade ook mobiel melden via de App mobielschademelden of via de website www.mobielschademelden.nl . Lees meer..

Belangrijkste conclusies test betaalpakketten Consumentgids (april 2012)

03/04 -

In april komt de Consumentengids met een artikel over de test van betaalpakketten van de verschillende Nederlandse banken. Onderstaand leest u de belangrijkste conclusies van deze test. Doe hier uw voordeel mee. Lees meer..

Debby van Huigenbosch- Veldhuizen nieuwe medewerkster per 01-03-2012

01/03 -

Per 01-03-2012 is Debbby van Huigenbosch- Veldhuizen als nieuwe medewerkster bij Tekelenburg & Advocaat in dienst getreden. Lees meer..

’Zet scooter niet op naam ouders’

20/02 -

Ouders die denken goedkoop uit te zijn door de scooter of brommer van zoon of dochter te verzekeren op hun eigen naam, kunnen in geval van schade voor duizenden euro’s de boot ingaan. Lees meer..

1 jaar gratis betaalpakket

26/01 -

Wist u dat wij ook bank zijn? RegioBank om precies te zijn! Dat betekent dat u bij ons dus ook aan het juiste adres bent voor o.a. een complete betaalrekening. Lees meer..

Ga naar een echte adviseur!

17/01 -

Waarom denken nog zoveel mensen dat particuliere schadeverzekeringen simpleriskproducten zijn die je vanachter een toetsenbord snel en makkelijk kunt regelen? Dat je bij zoiets zonder advies kunt. Waarom denken nog zoveel mensen dat je vanuit je luie stoel op die manier het beste aanbod tegen de laagste prijs kunt vinden? Dat denken die mensen onder andere vanwege vergelijkingssites. Lees meer..

Vrijdag 13 januari a.s zijn wij 's middags gesloten vanaf 12.30 uur

09/01 -

Wegens omstandigheden is ons kantoor op vrijdag 13 januari 2012 's middags vanaf 12.30 uur gesloten. Lees meer..

Wij wensen u een gelukkig en (financieel) gezond 2012

02/01 -

Directie en personeel van Tekelenburg & Advocaat wensen u een fantastisch en (financieel) zeer gezond 2012. Lees meer..

Kerstwens T&A

21/12 -

Tekelenburg & Advocaat wenst al haar klanten hele prettige kertsdagen en een fijne jaarwisseling. Lees meer..

RegioBank introduceert nieuwe zakelijke betaalrekening, speciaal voor de ZZP-ers in Nederland

16/12 -

Vanaf maandag 19 december heeft RegioBank een nieuwe zakelijke betaalrekening, speciaal voor de ZZP-ers in Nederland. Deze rekening heeft twee eigenschappen die geen enkele andere bank in Nederland heeft gecombineerd in één zakelijke betaalrekening: Bankieren met bundels én gecombineerd Internet Bankieren. Dit is uniek dus! Lees meer..

Profiteer in 2012 van collectiviteitskorting op uw zorgverzekering

28/11 -

Bent u al verzekeringsklant bij Tekelenburg & Advocaat en/of bankklant bij de RegioBank Scherpenzeel, dan kunt u vanaf 2012 profiteren van 6% collectiviteitskorting op uw basisverzekering en 10% korting op alle aanvullende pakketten bij CZ. Lees meer..

Verzekeringsuitkering wordt zonder winterbanden gekort

21/11 -

Duitse verzekeraars en rechters zijn het met elkaar eens: automobilisten die zonder winterbanden betrokken raken bij een ongeval in winterse omstandigheden, moeten voor een flink deel zelf opdraaien voor de kosten. Deze chauffeurs is nalatigheid te verwijten en dat komt in de verzekeringsuitkering tot uitdrukking. Lees meer..

Premie tandartsverzekering stijgt fors

14/11 -

De aanvullende verzekeringen voor de tandarts zijn in 2012 fors duurder. Gemiddeld stijgen de premies van de tandverzekering met 14 procent. De stijging is twee keer zo hoog als andere jaren. Sommige verzekeraars voeren geen grote stijging door maar beperken de dekking voor de zorgverzekering. Lees meer..

Verzekeraar checkt feiten Facebook

07/11 -

Verzekeraars snuffelen op sociale netwerken zoals Hyves en Facebook om te zien of hun klanten niet de hand lichten met polisvoorwaarden. Lees meer..

'Mijn CZ' nu uitgebreid en vernieuwd

21/10 -

Onze CZ ziektekosten-verzekerden kunnen al een tijdje gebruik maken van "mijn CZ": de beveiligde omgeving waarin alle verzekeringszaken kunnen worden geregeld. Mijn CZ is nu vernieuwd en uitgebreid. Er kan nu nog meer online. Lees meer..

Mobiele app vervangt papieren schadeformulier

11/10 -

Meer gemak en een aanzienlijk vlottere afwikkeling van blikschade na een aanrijding. Vanaf vandaag komt dat binnen bereik van elke automobilist in Nederland met een smartphone. Lees meer..

Invoering Flex BV waarschijnlijk per 1 januari 2012

06/10 -

De Tweede Kamer heeft op 4 oktober 2011 eindelijk de Invoeringswet vereenvoudiging en flexibilisering BV-recht aangenomen. De Minister wil de wet op een zo kort mogelijke termijn invoeren. Lees meer..

T&A steekt v.v. Scherpenzeel F1 in het nieuw

16/09 -

Afgelopen woensdag zijn de F1-pupillen van de v.v. Scherpenzeel voorzien van nieuwe tenues. De nieuwe outfits zijn gesponsord door de firma's Tekelenburg & Advocaat en Loodgietersbedrijf Jetten uit Scherpenzeel. Lees meer..

9 jarig jubileum Tekelenburg & Advocaat

01/09 -

01-09-2002 / 01-09-2011 #hoihoihoi Lees meer..

Helft van de stellen maakt vooraf geen afspraken over de huishoudfinanciën

29/08 -

Voor veel stellen is de vakantieperiode het moment geweest om samenwoon- of zelfs trouwplannen te maken. Natuurlijk betekent dit ook dat er op het gebied van geldzaken veel geregeld moet worden. Lees meer..

Wall Street kleurt rood

09/08 -

NEW YORK (AFN) - De toonaangevende Dow Jones-index op de aandelenbeurs in New York stond maandag flink in de min. Nadat de Aziatische en Europese aandelenmarkten eerder al flink lager waren gesloten, waren de borden op Wall Street ook roodgekleurd. Lees meer..

Einde spaarloon raakt mogelijk ook oude dag

11/07 -

Voor veel werknemers betekent de afschaffing van het spaarloon het einde van een spaarpotje met een hoog (fiscaal) rendement. Zij leggen immers een bruto bedrag in op een spaarrekening en krijgen dat na vier jaar netto in handen. Lees meer..

Consument beter beschermd dankzij aangescherpte norm hypotheken

09/07 -

HOUTEN – De aangescherpte normen van banken voor de verstrekking van hypotheken leiden tot een beter bescherming van de consument. Met ingang van 1 augustus dit jaar zal een hypotheek meer in verhouding moeten staan met de waarde van de woning. De AFM geeft aan blij te zijn met de aanscherping van de norm door de banken, welke ook wordt onderschreven door verzekeraars. Lees meer..

Overdrachtsbelasting terugvragen

04/07 -

AMSTERDAM - De overdrachtsbelasting wordt tijdelijk verlaagd naar 2 procent. Dit besluit geldt alleen voor woningen, maar werkt terug naar 15 juni jl. Lees meer..

Overdrachtsbelasting een jaar lang verlaagd van 6 naar 2%

01/07 -

De overdrachtsbelasting gaat zoals verwacht van zes naar twee procent. De maatregel geldt voor een jaar en gaat per 15 juni met terugwerkende kracht in. Lees meer..

Bedrijfsreportage Verzekeringsblad: interview met de directie van de Noordhollandsche van 1816

30/06 -

Onder de kop ‘Alles voor het intermediair’ is in de laatste editie van het Verzekeringsblad (nr. 9 - 23 juni 2011) een uitgebreide bedrijfsreportage verschenen over de Noordhollandsche van 1816, één van onze belangrijkste business-partners. Lees meer..

Verzekering via touroperator te duur

21/06 -

Vakantiegangers die direct bij hun vakantie een reisverzekering afsluiten, betalen vaak meer dan twee keer te veel voor deze verzekering. Dat blijkt uit onderzoek van Independer. Lees meer..

ASR nog maximaal twee jaar Feyenoord-sponsor

02/06 -

Hoofdsponsor ASR heeft met voetbalclub Feyenoord afgesproken dat zij het sponsorcontract uiterlijk per 1 juli 2013 beëindigen. Het contract loopt feitelijk al een jaar eerder af, maar Feyenoord heeft met deze constructie extra tijd om een nieuwe sponsor te vinden. Lees meer..

Henk van den Berg per direct uit dienst bij Tekelenburg & Advocaat

01/06 -

Na een dienstverband van 6,5 jaar is Henk van den Berg vanaf 27 mei 2011 niet meer werkzaam bij Tekelenburg & Advocaat. In verband met geconstateerde fraude is zijn contract per direct beeindigd. Er is nog geen opvolger voor Henk aangetrokken en zijn taken zullen voorlopig intern worden overgenomen en ingevuld. Lees meer..

Kantoor gesloten: 2 en 3 juni 2011

26/05 -

Ons kantoor is gesloten op donderdag 2 juni (Hemelvaartsdag) en vrijdag 3 juni 2011. In geval van calamiteiten zijn wij uiteraard telefonisch bereikbaar. Lees meer..

VVD: Kinderopvang per uur afrekenen

17/05 -

De VVD wil dat ouders per uur gaan betalen voor de opvang van hun kinderen bij de kinderopvang. VVD-Kamerlid Karin Straus verwacht dat zo een 'eerlijker en duidelijker' systeem van kinderopvang ontstaat. Lees meer..

Afschaffing verklaring van geen bezwaar per 1 juli 2011

28/04 -

Per 1 juli aanstaande zal het zogenaamde preventieve toezicht voor ondermeer oprichtingen van een BV en statutenwijzigingen van een BV komen te vervallen. Lees meer..

Waterschade en inbraak vaak niet verzekerd bij leegstand

13/04 -

Langdurige leegstand kan tot grote financiële gevolgen leiden voor eigenaren van gebouwen. De afwezigheid van een gebruiker kan consequenties hebben voor dekking, herbouwwaarde en verzekeringspremies. Lees meer..

Oplossing voor uw aflossing? Ga naar RegioBank.

01/04 -

Lees meer..

Ingangsdatum AOW verplaatst naar verjaardag

28/03 -

De dag waarop iemand voor het eerst AOW krijgt wordt verplaatst. Nu gaat de AOW in op de eerste dag van de maand waarin de pensioenleeftijd wordt bereikt. Vanaf 1 januari 2012 wordt dit de dag waarop iemand zijn pensioenleeftijd daadwerkelijk bereikt. Lees meer..

Startersavond in de Breehoek: 30 maart a.s.

15/03 -

Woensdag 30 maart a.s. organiseert T&A Van Es voor de eerste maal een Startersavond. De avond wordt gehouden in de Breehoek te Scherpenzeel. Lees meer..

Spaardeposito's van RegioBank 2x de hoogste score Consumentengids en Geldgids

28/02 -

Uit onderzoek van zowel de Consumentengids (februari 2011) als de Geldgids (februari/maart 2011) hebben de spaardeposito's van RegioBank beide keren de hoogste score behaald. Lees meer..

Nu ook negatief reisadvies Bahrein

18/02 -

In verband met de instabiele situatie in Bahrein geldt ook voor dat land inmiddels een dergelijk ‘negatief reisadvies’. Dat betekent dat het ministerie van Buitenlandse Zaken alle niet-essentiële reizen naar Bahrein ontraadt. Lees meer..

Sparen voor uw kind

09/02 -

Veel mensen doen het bij de geboorte van een kind of kleinkind: een spaarrekening openen voor de nieuwe wereldburger. Zo’n spaarbankboekje met (eerste) inleg is een leuk kraamcadeau, maar tevens een nuttig initiatief. Lees meer..

'Geef starter vrijstelling van overdrachtsbelasting'

09/02 -

Geef starters op de woningmarkt een eenmalige en tijdelijke vrijstelling van de overdrachtsbelasting en de hele woningmarkt komt weer in beweging. Althans, dat is de overtuiging van Elco Brinkman en Wienke Bodewes, voorzitters van respectievelijk Bouwend Nederland en NEPROM. Lees meer..

Nu ook negatief reisadvies Egypte

31/01 -

Wanneer de veiligheidssituatie in een land daartoe aanleiding geeft, kan het ministerie van Buitenlandse Zaken reizen naar een bepaalde bestemming ontraden. Dat is wat een ‘negatief reisadvies’ wordt genoemd. In verband met de instabiele situatie in Egypte geldt voor dat land inmiddels een dergelijk ‘negatief reisadvies’. Dat betekent dat het ministerie van Buitenlandse Zaken alle niet-essentiële reizen naar Egypte ontraadt. Lees meer..

'Autoverzekeringen worden duurder'

21/01 -

De premies voor autoverzekeringen gaan in 2011 omhoog. In Nederland zijn de polissen echter nog altijd fors lager dan in de ons omringende landen. Lees meer..

Negatief reisadvies Tunesië

19/01 -

In verband met de situatie in Tunesië geldt voor dat land inmiddels een ‘negatief reisadvies’. Lees meer..

Introductie campagne RegioBank van start

17/01 -

Vandaag (17-01-2011) is de introductie-campagne met betrekking tot de lancering van de nieuwe merknaam en logo van RegioBank (nog steeds onderdeel van SNS Reaal) landelijk van start gegaan. Lees meer..

Arctic Challenge: Steun ook de NKI-AVL Rijders

11/01 -

A.s. zaterdag 15 januari 2011 gaat de Arctic Challenge van start: een ijskoude rit van 7.000 km naar de poolcirkel. Aan dit autosportevenement wordt onder andere deel genomen door Henk Mens en Gert Harthoorn. Lees meer..

T&A van Es hoofdsponsor A.V.V. Kaartmarathon 2011

08/01 -

Zaterdag 8 januari 2011 wordt voor de 22e maal door supportersclub AVV (Alle Vogels Vliegen) de Valleivogels Kaartmarathon georganiseerd. Lees meer..

Nieuwe website RegioBank live !

06/01 -

Vandaag is de nieuwe website van RegioBank live gegaan! Boordevol informatie en zeer gebruiksvriendelijk. Lees meer..

Verhoging assurantiebelasting

03/01 -

De kogel is door de kerk: de Eerste Kamer heeft ingestemd met het Belastingplan 2011. Hierin is onder andere vastgelegd dat de assurantiebelasting per 1 maart 2011 verhoogd zal worden van 7,5% naar 9,7%. Lees meer..

Vraag naar hypotheken daalt niet verder

29/12 -

AMSTERDAM - De vraag naar hypothecaire leningen is gestabiliseerd, na jaren van dalingen. Dat schrijft De Nederlandsche Bank (DNB) woensdag in zijn Statistisch Bulletin. Lees meer..

Beperken van schade door winterweer

24/12 -

Het winterweer in Nederland zorgt, naast de nodige sneeuw(vakantie)pret, ook voor extra schadegevallen. Omdat de kans op dooi de komende tijd toeneemt, willen wij u ter preventie van (water)schade over het volgende adviseren. Lees meer..

Gewijzigde openingstijden eindejaar

17/12 -

Vrijdag 24 december 2010 sluiten wij om 13.30 uur i.v.m. onze jaarlijkse kerstviering; Oudjaarsdag zijn wij vanaf 12.00 uur gesloten. Lees meer..

Sluit nu uw zorgverzekering 2011 met T&A collectiviteitskorting

01/12 -

Vraag voor 1 januari 2011 uw nieuwe zorgverzekering aan via Tekelenburg & Advocaat en maak gebruik van onze T&A collectiviteitskorting. Lees meer..

"De Euro blijft"

25/11 -

BRUSSEL (AFN) - De euro is er en de euro zal blijven. Dat heeft Nout Wellink, topman van De Nederlandsche Bank, woensdag gezegd in een vraaggesprek met de Belgische website Trends. Wellink reageerde daarmee op de schuldencrisis in een aantal Europese landen. Lees meer..

GEEN voorverkoop-adres Back2Klaveet Party

15/11 -

Tekelenburg & Advocaat zal dit jaar niet als verkoopadres fungeren m.b.t. de kaartverkoop voor de Back2Klaveet Party, welke op zaterdag 29 januari 2011 voor de 3e keer plaats vindt. Lees meer..

Consument onbekend met forse premiestijging zorgverzekering 2011

03/11 -

Zorgpremies stijgen met 10 procent bijna twee keer zo hard als verwacht De basispremie stijgt in 2011 met gemiddeld 10 procent. Ook de premies voor de aanvullende zorgverzekeringen gaan met 10 procent omhoog. Lees meer..

Vertrouwen in woningmarkt omhoog

26/10 -

Het consumentenvertrouwen in de woningmarkt is in het derde kwartaal van 2010 met 5 punten gestegen. Daardoor breekt de ING Woonindex weer door de grens van 100 punten.Met een stand van 104 punten is het vertrouwen terug op het niveau van eind 2009 en begin 2010. Vanaf de meting in het laatste kwartaal van 2008 is een overwegend opwaartse trend zichtbaar. Lees meer..

100% controle verzekeringsplicht auto van start

04/10 -

Elke auto die op de openbare weg rijdt of geparkeerd staat moet ten minste door de eigenaar verzekerd worden tegen wettelijke aansprakelijkheid. Op dit moment rijden er maar liefst 250.000 auto’s onverzekerd op de weg! Lees meer..

Regio Bank verhoogt spaarrentes

01/10 -

Per 1 oktober 2010 verhoogt Regio Bank haar spaartarieven. Lees meer..

Rechtse coalitie wil hypotheekrenteaftrek behouden

29/09 -

Den Haag, 29 sept. De partijen van een centrum-rechts minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV willen de fiscale aftrekbaarheid van de hypotheekrente handhaven. Afschaffen van de hypotheekrenteaftrek zou een forse besparing betekenen voor de overheid. Lees meer..

Gezin betaalt € 250 meer voor basispolis in 2011

27/09 -

Een gemiddeld Nederlands gezin zal ongeveer € 250 per jaar meer moeten gaan betalen voor de basisverzekering. Dat stelt Verzekeringssite.nl naar aanleiding van de nieuwe premie voor de basisverzekering in 2011 van zorgverzekeraar DSW. Lees meer..

Ook Gerben van Es vader geworden

17/09 -

Na eerder al Henk van den Berg (2 september jl.) is nu ook onze collega Gerben van Es vader geworden. WIj wensen Gerben en zijn vrouw Gerlinda veel geluk met de geboorte van hun zoon Joel Anthon Martin (51 cm en 7 pond). Lees meer..

JeugdSpaarfeest bij SNS Regio Bank!

14/09 -

Het is JeugdSpaarfeest bij SNS Regio Bank! En dat is goed nieuws voor jonge spaarders. Want bij opening van een nieuwe spaarrekening of een storting op een bestaande rekening, mogen zij een mooi kado uitzoeken.* Lees meer..

Spaarloon vanaf 15 september vrij opneembaar

09/09 -

Vanaf woensdag 15 september 2010 valt het spaarloon vrij wat is opgebouwd tussen 2006 en 2009. De overheid gaat ervan uit dat veel spaarders het geld gaan uitgeven en zo de economie positief zullen stimuleren. In een keer komt er namelijk vier miljard euro vrij. Lees meer..

Henk van den Berg weer vader geworden

02/09 -

WIj feliciteren onze collega Henk van den Berg, zijn vrouw Marijtje en hun dochter Annique met de geboorte van hun zoon Henri (59 cm en liefst 10,3 pond) Lees meer..

Tekelenburg & Advocaat viert 8e verjaardag

01/09 -

Op 1 september 2002 is de firma Tekelenburg & Advocaat van start gegaan. Per 1 september 2010 bestaan we dus al weer 8 jaar, een periode waarin we flink gegroeid zijn. Lees meer..

Maatregelen kabinet om woningmarkt te stimuleren

31/08 -

Minister De Jager (Financiën) neemt een aantal maatregelen om de woningmarkt een impuls te geven. Zo gaat het btw-tarief voor bijvoorbeeld een verbouwing of herstelwerkzaamheden aan het dak tijdelijk omlaag en wordt de verhoging van de NHG met een jaar verlengd tot eind 2011. Lees meer..

SNS Regio Bank gaat verder als RegioBank

19/08 -

UTRECHT (AFN) - Bank- en verzekeringsconcern SNS Reaal verandert de naam van dochteronderneming SNS Regio Bank per 1 januari 2011 in RegioBank. Lees meer..

SNS Regio Bank op 1e plaats in Geldgids

13/08 -

Het product Spaar-op-Maat is door de Consumentenbond (augustus 2010) aangemerkt als beste vrij opneembare spaarrekening. Lees meer..

Volg ons nu ook op Twitter

09/08 -

U kunt Tekelenburg & Advocaat nu ook volgen op Twitter. Lees meer..

28-08 t/m 05-09-2010: Tekelenburg & Advocaat Open bij TV de Bree

02/08 -

Ook dit jaar wordt weer het Tekelenburg & Advocaat Open Toernooi georganiseerd bij tennisvereniging TV De Bree. Lees meer..

Begrippenlijst; veelvoorkomende financiele begrippen uitgelegd op onze site

26/07 -

In de financiele sector kennen we veel specifieke termen en voor de klant wellicht niet altijd even duidelijke begrippen. Lees meer..

Tekelenburg & Advocaat op Facebook

19/07 -

Sinds vandaag is Tekelenburg & Advocaat ook te vinden op de populaire 'social networking site' Facebook.com. Lees meer..

Mevrouw Maat winnares prijsvraag jaarmarkt

09/07 -

Woensdag 7 juli jl. ontving mevrouw Liesbeth Maat uit Scherpenzeel uit handen van Gerard Tekelenburg en Andy Advocaat (namens SNS Regio Bank) een spaartegoed van € 75,-. Lees meer..

Maand juli: vakantiemaand = reisverzekering maand

01/07 -

Sluit in de maand juli een nieuwe doorlopende reisverzekering en profiteer een jaar lang van 10% extra korting op onze toch al scherpe premies voor een doorlopende reisverzekering. Lees meer..

Zo spaar je voor je aflossingsvrije hypotheek

18/06 -

Ook als de hypotheekrenteaftrek niet wordt aangepakt, kan het handig zijn een apart spaarpotje op te bouwen voor het aflossingsvrije deel van je hypotheek. Bijvoorbeeld via banksparen. Lees meer..

Marktrente op laagste niveau sinds 1540

26/05 -

Tijdens het Pinksterweekend is de rente op de kapitaalmarkt gedaald tot onder de 2,9 procent. Dat is het laagste niveau sinds het jaar 1540 blijkt uit research van Wegwijs Kenniscentrum. Lees meer..

Wel of geen rechtsbijstand verzekeren ?

18/05 -

Een rechtsbijstandsverzekering is een verzekering die recht geeft op juridisch advies of daadwerkelijke bijstand bij geschillen. Lees meer..

Aangepaste openingstijden maand mei

03/05 -

Lees meer..

Kantoor gesloten op Koninginnedag

28/04 -

Op 30 april 2010 is ons kantoor i.v.m. de viering van Koninginnedag de hele dag gesloten. Lees meer..

Tekelenburg & Advocaat eerste zaalvoetbalkampioen in Renswoude (seizoen 2009-2010)

24/04 -

Woensdag 21 april jl. is het zaalvoetbalteam van Tekelenburg & Advocaat in sporthal De Hokhorst in Renswoude als eerste zaalvoetkampioen van het seizoen 2009-2010 gehuldigd. Lees meer..

Starterslening biedt starters extra financiële armslag op de woningmarkt

21/04 -

De starterslening voor woningen is in Scherpenzeel nog een redelijk onbekend fenomeen. Waar de starterslening in het verleden alleen voor nieuwbouwwoningen en woningen die via Woonstede te koop aan werden geboden van toepassing was, daar is de starterslening nu ook voor een “normale” bestaande woning bereikbaar geworden. Uiteraard is er wel een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden: Lees meer..

Comeback annuïteitenhypotheek

16/04 -

De hypotheekrenteaftrek ligt in Den Haag onder vuur. Dat heeft ook een grote impact op enkele bekende hypotheken, die nu nog vol van de aftrek profiteren. Een heuse comeback gloort er voor leningen waarbij consumenten vanaf de eerste maand aflossen. Zoals de annuïteitenhypotheek. Lees meer..

Adfiz: Claimjegeld kan beloften nooit waarmaken

22/03 -

'Claimjegeld.nl' blijft de gemoederen bezighouden. Adfiz heeft, middels een brief aan de Telegraaf, gereageerd op het bericht in het ochtendblad. De brancheorganisatie beschuldigt de krant ervan het persbericht van de internettussenpersoon erg kritiekloos te hebben overgenomen. Ook spreekt Adfiz grote twijfel uit over de beloften van Claimjegeld. Lees meer..

Veel meer huishoudens met schuld

19/03 -

Het aantal mensen dat aanklopt om hulp om uit de schulden te komen, is gestegen van 44.100 in 2008 naar 53.250 vorig jaar. Dat meldt de Vereniging voor Schuldhulpverlening en Sociaal Bankieren (NVVK). Lees meer..

SNS Regio Bank biedt hoogste spaarrentes

18/03 -

SNS Regio Bank biedt nog steeds de hoogste spaarrentes in vergelijking met banken als de Rabobank, Fortis Bank, ABN AMRO en ING. Dit geldt zowel voor de SNS spaarproducten met variabele rente als op deposito-producten. Lees meer..

Ook Rabobank sluit haar bankkantoor in Scherpenzeel

08/03 -

Terwijl SNS Bank (2007) en ABN AMRO (2008) eerder al hun deuren in Scherpenzeel hadden gesloten, heeft nu ook de Rabobank aangekondigd om haar filiaal in Scherpenzeel per 1 oktober 2010 te sluiten. Lees meer..

Uw aangifte inkomstenbelasting 2009

03/03 -

Ook voor uw aangifte inkomstenbelasting kunt u bij ons terecht. Informeer vrijblijvend naar onze tarieven voor het verzorgen van uw belastingaangifte Lees meer..

Hulp voor huizenbezitter met dubbele lasten

01/03 -

Huizenbezitters die er niet in slagen hun oude woning te verkopen en daardoor gebukt gaan onder dubbele maandlasten, krijgen een helpende hand van de banken. De banken gaan hun in betalingsnood verkerende klanten namelijk doorverwijzen naar de Stichting Tijdelijk Twee Woningen, die zij financieel ondersteunen Lees meer..

Inboedel- en opstalverzekering nader toegelicht

16/02 -

Een inboedelverzekering dekt schade aan spullen in huis die niet 'aard- en nagelvast' zitten. Deze verzekering is niet verplicht, maar wel erg aan te raden. Als je brand of wateroverlast krijgt, of er wordt ingebroken, dan heb je tenminste iets om op terug te vallen. Lees meer..

Geen prijsdaling woningen

02/02 -

AMSTERDAM - Op de Nederlandse woningmarkt zijn geen verdere prijsdalingen te verwachten, zolang de hypotheekrente aftrekbaar blijft. Dat zegt hoogleraar Marc Francke, die donderdag aan de Universiteit van Amsterdam een rekenmodel presenteert dat de ontwikkeling van de woningprijs verklaart uit inkomen, rente, inflatie en het financiële vermogen van huishoudens. Lees meer..

Nog steeds onveilige banken in Nederland

28/01 -

DEN HAAG - In Nederland zijn nog steeds onveilige banken actief die spaarders lokken met hoge rentes. Deze instellingen zijn vergelijkbaar met Icesave, de IJslandse bank die tijdens de kredietcrisis ten onder ging. Dat zei Bert Heemskerk, oud-topman van Rabobank gisteren tegen de commissie-De Wit, die voor het parlement de oorzaken van de kredietcrisis onderzoekt. Lees meer..

Geen afsluitprovisie bij hypotheken met NHG

22/01 -

Iedere klant die in de periode van 22 januari tot en met 28 februari 2010 een offerte aanvraagt voor een SNS Regio Bank- hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), betaalt géén afsluitprovisie Lees meer..

Henk van den Berg geslaagd voor WFT-schade diploma

21/01 -

Henk van den Berg, onze verzekeringsadviseur, heeft met succes het examen WFT Schade behaald, zodat hij nu in het bezit is van alle relevante verzekeringsdiploma's. Lees meer..

NIEUW: nu direct via onze site je bromfiets verzekeren

15/01 -

Je kunt op onze site vanaf nu simpel je brommer, scooter, snorfiets of bromfiets verzekeren en een goedkope bromfietsverzekering direct afsluiten. Lees meer..

SNS Regio Bank betrouwbaar

16/12 -

Staat mijn geld wel veilig? Een vraag die bij veel mensen in Nederland door het hoofd spookt na het DSB debacle rondom Dirk Scheringa. Klanten van de SNS Regio Bank kunnen gerust zijn: bij de SNS Regio Bank staat het geld wel veilig. Lees meer..

Regel nu uw zorgverzekering 2010

15/11 -

1 januari is weer in aantocht. Dit betekent dat iedere Nederlander met zijn of haar ziektekostenverzekering weer kan overstappen naar een andere aanbieder. De basisverzekering mag dan wel verplicht zijn, maar het staat een ieder wel vrij om zijn eigen zorgverzekeraar te kiezen. Lees meer..

Nieuwe website Tekelenburg & Advocaat

01/11 -

Na zeven jaar hebben wij onze website volledig vernieuwd en een nieuwe uitstraling gegeven. Lees meer..

Twitter

SNS Regiobank Erkend Hypotheek adviseur Twitter LinkedIn Facebook